Boos
Door: Cees van Breugel
Blijf op de hoogte en volg Cees
14 April 2015 | Nederland, Houten
Vandaag vertrek ik voor 11 dagen naar Addis Abeba, Ethiopië. Ik ga daar een training geven aan het vakonderwijs-team en tegelijk mijn collega Ineke een beetje inwerken. Het is zo'n vier jaar geleden dat ik in Ethiopië was, en ik heb er wel zin in. En ik beloof het: er komt minstens nog een stukkie in mijn blog. Voor Anke. En voor iedereen die het lezen wil ;-)
14 April 2015 - 07:59
Marjan Schot:
Dat is niet echt lekker wakker worden. Mailtje in mijn mailbox van Cees van Breugel, titel 'boos'.... Maar gelukkig valt het mee! Goede reis en schrijf nog maar eens een stukje, misschien ga je wel heel mooie dingen meemaken in Ethiopie.
Groet! -
14 April 2015 - 09:42
Anita:
Nou, inderdaad Marjan. Boos 'op wie' dacht ik. Valt mee dus. Cees, goeie reis, schrijf toch al die gekke spannende dingen maar op. Groeten! -
14 April 2015 - 11:38
Jette:
Dag vadertje,
Ik vind het ook wel fijn hoor, als u blijft schrijven! Dus doe het maar ;)
Kleine gebeurtenissen zijn vaak juist mooi!
Dagdag! -
14 April 2015 - 19:40
Anke:
Boos was ik ja! Ontzettend boos! Maar nu niet meer zo erg. Ik denk dat u onderschat hoeveel mensen uw blog lezen en waarderen, vader. En de andere reacties onderstrepen dat. Even een uitstapje uit Nederland, even weten hoe het met u gaat, even een mooi of triest verhaal lezen: de moeite waard. Dus: ik zie uit naar de volgende! -
14 April 2015 - 23:30
Ariette :
Inderdaad jammer hoor als je vanuit valse bescheidenheid geen blogs meer plaatst:). Maar het hielp meer dat Anke dit heeft aangepakt dan dat ik er wat van zei. -
14 April 2015 - 23:39
Rijk:
Dag Cees boos,
Je lokt ons wel uit de tent om op je blogs te gaan reageren.
Nu al zo veel volgers en nog niet eens aangekomen op je bestemming.
Een goede reis en we zien uit naar je volgende blog -
15 April 2015 - 21:08
Gerrianne:
Goede actie van Anke! Wij misten je blogs ook Cees.... dus ga er maar weer lekker mee door. Je hebt prachtig werk. En... we weten dan ook gelijk weer even wanneer we Ariëtte een beetje in de gaten moeten houden... ;-)
Goede tijd in Ethiopië!